Vazhdojnë kërkimet për gjetjen e personit që ka rënë në lum në Klinë

0
14

Policia dhe zjarrfikësit, po vazhdojnë kêrkimin e njê qutetari, i cili dyshohet të ketë rënë në lum, në Klinë.

Klina.info mëson se edhe zhytësit pritet të vijnë.

Ndryshe, në qytetar sot duke ecur përskaj lumit, ka vërejtur një njeri teksa po mbytej në lumë. Ai tha për Klina info se u hodh në ujë për ta shpëtuar, por thellësia ishte e madhe dhe për pak sa nuk e mori uji.
Ngjarja ka ndodhur në Klinë, afër vendit “Ura e Haxhisë”.