Vidhet një veturë në Jashanicë të Klinës

Sot në mëngjes është vjedhur një veturë në Jashanicë të Klinës në oborrin e shtëpisë së pronarit. Vetura është e markës “Touran”, me targa 01-499-NG. Lajmin e ka bërë të ditur vetë pronari i veturës për Klina info, dhe kërkon ndihmën e qytetarëve për gjetjen e saj. Gjithashtu për këtë rast janë të lajmëruar edhe Policia