Detaje nga dyshimi per nje te mbytur ne lumë

Një qytetar duke ecur përskaj lumit, ka vërejtur një njeri teksa po mbytej në lumë. Ai tha për Klina info se u hodh në ujë për ta shpëtuar, por thellësia ishte e madhe dhe për pak sa nuk e mori uji edhe atë, gjë që nuk mundi ta nxjerrë personin që kishte rënë në lumë. Ngjarja ka ndodhur në Klinë, afër vendit “Ura e Haxhisë” dhe Policia po merren me rastin dhe zjarrëfikësit janë duke bërë kërkime. Ende nuk është gjetur trupi i personit në fjalë.Klina info/

SHARE