U kthye ne Kosovë pas dy dekadash, i tërë fshati dalin ta presin mërgimtarin nga Malisheva

Një rast i rrallë dhe mjaft i veçant ka ndodhur këto ditë në Kosovë.

Mërgimtari nga Amerika, Nazmi Berisha, është kthyer në vendlindje pas 22 viteve dhe për kthimin e tij pas dy dekadash, po thuajse i gjithë fshati Gurbardh i Malishevës, kanë dal për ta pritur në Aeroportin e Prishtinës.

Historia e Nazmiut, është mjaft interesante, pasi në mungesë dokumentash, ai nuk kishte mundësi të vizitonte vendlindjen për 22 vite, ndonëse kishte munguar për kaq vite, ai nuk ishte shkëputur asnjëherë nga vendlidja pasi u kishte ndihmuar me mijëra dollarë bashkëvendasit e tij nevojtarë, dhe për këtë fshati i tij i kanë përgatitur një pritje mjaft interesante.

Radhët të gjata për ta përshendetur atë ishin bërë edhe në fshatin Gurbardh të Malishevës.