Franca sot ka shënuar numër rekord të vdekjeve nga COVID 19

Autoritetet shëndetësore franceze raportuan 36,330 raste të reja sot, ndërsa 854 njerëz vdiqën si rezultat i COVID-19.

Ky është numri më i lartë ditor i vdekjeve nga kjo sëmundje në një ditë që nga 15 prilli, dhe dy herë më shumë se 416 të hënën, dhe numri i përgjithshëm i vdekjeve tani është 38,289.

Numri i përgjithshëm i të infektuarve tani është 1,502,763 dhe është i pesti për nga madhësia në botë, raporton Reuters.

SHARE