Twitter fillon hetim ndaj Richard Grenell

Twitter ka filluar një hetim për emisarin special për dialogun Kosovë – Serbi, Richard Grenell.

Kjo pasi, Grenell bëri thirrje për dënimin e Vëllazërisë Myslimane në Twitter, pasi këta të fundit kishin thënë se homoseksualët duhet të vriten dhe të vihen në zjarr.

Për këtë, Grenell ka thënë se nuk frikësohet,

 “Një nga arsyet që unë u bashkova @parler_app ishte sepse kur unë bëj thirrje për dënimin e Vëllazërisë Myslimane në Tëitter për të thënë që njerëzit gay duhet të vriten / vihen në zjarr, @Cicëroj fillon një hetim për mua për shkakun e vëllezërve muslimanë. Nuk frikësohem!”, ka shkruar Grenell.