Shqipëria mëson kundërshtarët në Ligën e Kombeve,

Nga ora 18:00, në Paris të Francës ka filluar shorti për edicionin e ri të Ligës së Kombeve.

Kombëtarja e Shqipërisë bën pjesë në Ligën B, derisa ka mësuar edhe kundërshtarët me të cilat do të përballet.

Nga hedhja e shortit është mësuar se kuqezinjët për kundërshtar do ta kenë kombëtaren e Çekisë, Ukrainën dhe Gjeorgjia.