Sferka mirëpriti dy kandidatët e LDK-së për deputet nga Klina

LDK po mobilizohet për zgjedhje. Programi i kësaj partie po gjen mbështetje dhe po shihet si shpresë për vendin.

Dy kandidatët për deputet në këtë parti, Fadil Gashi dhr dr.Filloreta Berisha po e dëshmojnë se kanë vizion të qartë, derisa po shihen si të duhur për Kuvendin e Republikës së Kosovës.

Ata sot mbajtën takim me elektoratin në bastionin e LDK-së në Sferkë.

Ky është postimi i degës së LDK-së në Klinë:

Edhe nëndega e LDK-së në Sferkë i përkrahë fuqishëm kandidatët për deputet z. Fadil Gashi dhe dr. Filloreta Berisha, të cilët shpalosën programin e LDK-së në vizitën e sotshme.

Në takim morën pjesë edhe anëtarja e kryesisë qendrore të LDK-së Mirjeta Kalludra, kryetarja e Forumit të Gruas të LDK-së në Klinë Vezire Elshani dhe kryetari i Shtabit Zgjedhor në degën e LDK-së në Klinë Islam Raci.

Voto LDK 132 ☑
Voto Fadil Gashi 49☑
Voto Filloreta Berisha 45☑
Shteti. Shtet.