Sa vota mori Bekë Berisha i AAK’së?

Numri 4 në listën e Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës (AAK), Bekë Berisha është një ndër personat më të votuar nga elektorati i AAK’së.

Edhe në këto zgjedhjet Berisha mori besim nga elektorati i kësaj partie, teksa ende nuk dihet nëse i njëjti ka fituar vota të mjaftueshme për të deputet.

Vetëm në katër qytete, Berisha arriti të marr 4 mijë e 028 vota.

Bëhet fjalë për qytetin e Pejës, Deçanit, Gjakovës dhe Suharekës.

Më poshtë mund t’i shini votat e tij në këto qytete:

Pejë: 1236

Deçan: 327

Gjakove: 552

Suhareka: 178

Istog: 1735

SHARE