Rruga dhe kanalizimi, problem për lagjen mbi stacionin e trenit në Klinë

Banorët e lagjes që gjindet mbi stacionin e trenit në Klinë, janë në hall të madh nga shpërthimi i kanalizimit dhe prishja e rrugës “Bedri Mustafa” dhe “Tahir Berisha”. Ata na kanë dërguar disa fotografi ku shihen këto rrugë dhe kërkojnë nga komuna që të ndërmerr masa./Klina.info/