Publikohet çmimi i derivateve për 24 orët e ardhshme

Ministria e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë (MINT) ka caktuar çmimet për shitjen e derivateve të naftës për 24 orët e ardhshme.

Sipas vendimit shihet se çmimi i naftës ka mbetur i njëjtë 1.72€,ndërsa benzina është shtrenjtuar për një cent 1.44€ ndersa gazi do te shitet me çmim 0.71€.

Këto çmime vlejnë nga ora 10:00 e ditës së sotme.