Rrahje mes të rinjve në pishinën Europark në Zllakuqan

Një incident ka ndodhur sot pas orës 18:00 në Pishinën Europark në Zllakuqan.

Klina.info mëson se disa të rinj janë rrahur mes vete, madje kanë përdorur shufra të hekurit.

Dëshmitarët kanë thënë se janë përdorur edhe armë të ftohta, dhe janë therur