12 raste të reja me COVID-19! në Klinë, brenda 24 orëve të fundit

18

Sot janë raportuar 353 raste të reja me covid, 279 të shëruar dhe 5 raste të vdekjes.

Nder të prekurit më virus janë edhe 12 persona nga Klina, më saktësisht nga këto vende:

Gremnik – 2 raste
Jagodë – 1 rast
Pograxhë – 1 rast
Raduloc – 2 raste
Shtupel – 1 rast
Ujmirë – 2 raste
Klinë – 3 raste. /Klina.info