Vdes analisti politik Ramush Tahiri

14

Ka ndërruar jetë ditën e sotme analisti e politilogu Kosovar, Ramush Tahiri.

Ai gjatë këtij viti kishte qenë i prekur me Covid-19.

Pas vetës ka lënë gruan, profesoreshën univeristare Lindita Tahiri dhe dy djemtë.

Ka qenë këshilltar politik i presidents së vendit Atifetje Jahjaga.