Diar Krasniqi, 7 – vjeçi nga Malisheva ka nevojë për shërim, familja kërkon ndihmë

Diar Krasniqi nga Drenovci i Malishevës, vogëlushi 7 vjeçar ka nevojë për ndihmën e vullnetit të mirë.

Diari vuan nga sëmundja
(lymphoma burcit) dhe ai duhet të kërkoj shërim në Itali por nevojiten 190.000 euro, ku 60% të kësaj shume e ka siguruar ministria e shëndetësisë por nevojiten edhe diku 60.000 euro

Lusim që të gjithë ata që kanë mundësi ta ndihmojmë familjen Krasniqi me mjete financiare.
Më poshtë i keni nr e xhirollogarisë bankare si dhe dokumentet që e dëshmojnë sëmundjen e Diarit.

Lutemi për shëndetin e ti!