Shumë shpejtë nis GremFest, festivali i argëtimit e pijes në Gremnik

544

Shumë shpejt në Gremnik të Klinës, nis festivali GremFest.

Ngjarje kjo, e cila këtë vit shënon edicionin e tretë më radhë.

Për dy ditë radhë, me 4 dhe 5 gusht kjo ngjarje do të ju ofrojë birra natyrale, muzikë të mirë e një ambient fantastik.

“Ejani të pimë dhe të argëtohemi”, është motoja e këtij festivali.

https://instagram.com/grembeer?igshid=MzRlODBiNWFlZA==