Mbahet turniri memorial në futboll për nder të dr.Gjon Gjidoda në Klinë

Sonte në palestrën “ADEM JASHARI” në Klinë është mbajtur turniri memorial ndaj dr Gjon Gjidoda që tashmë është bërë tradicional,

Në këtë turnir morën pjesë, Qendra Klinike dhe Universitare e Kosovës (QKUK), në Prishtinë, Kusha katolike në Kosovë, Bashkësia Islame në Klinë dhe QKMF “Nënë Tereza”, në Klinë.

Fitues i këtij turniri memorial në futboll u fitua nga Qendra e Klinikës Mjekësore Familjare në Klinë.

SHARE