NESËR ËSHTË GREVË NË QKMF NË KLINË

Drejtoria për Shëndetësi dhe Mirëqenie Sociale ne Klinë Hekuran Sejdu ka njoftu qytetarët, se QKMF-ja në Klinë neser ne Greve
Postimi i ti

Punëtorët shëndetësorë në sektorin publik,(FSSHK ) ditën e premte, më 13 dhjetor kanë njoftuar për grevë nga ora 7:00 -15:00
Arsyeja kryesore e grevës ka të bëj me dyshimet e mos zbatimit të ligjit të pagave.
Ashtu si në fillim edhe sot jap mbështetjen time të plotë për këtë ligj sepse ky ligj është ligj i sistemit të shëndetësisë së Kosovës ,ligj jo vetëm i profesionisteve shëndetësor por edhe ligj i pacientëve .
Megjithatë, greva nuk do t’i lë pa përkujdesje vitale pacientët në Klinë.
Nesër do të punojnë:
Shërbimi Emergjent ,Shërbimi i vakcinimit dhe Shërbimi i patronazhi

STOP eksperimenteve politike,
Çdo zvarritje është shqetësuese

H.S

SHARE