Shefi i Zyrës së BE-së përgëzon Kosovën në raportin e përmirësimit të sundimit të ligjit

Shefi i Zyrës së BE-së në Kosovë Tomas Szunyog ka shkruar në Twitter se Kosova është në rrugën e duhur, në përmirësimin e sundimit të ligjit.

Ai këtë deklaratë e bëri duke marrë shkas nga Raporti për Indeksin e Sundimit të Ligjit, aty ku Kosova u rendit e para në rajon.

“Urime për Kosovën në renditjen e Indeksit për Sundimin e Ligjit për vitin 2022. Kosova është në rrugën e duhur, Raporti për Indeksin e SUndimit të Ligjit tregon progress dhe se BE do të vahzdojë të mbështesë Kosovën në përmirësimin e këtij roli”, ka shkruar shefi i BE-së në Kosovë.