Risi të reja tek dyqani_fistek_kline

Pronari i këtij dyqani i cili gjendet përballë Coyotes sipas një postimi në instagram ka treguar se përveq bishtajoreve ai ka sjellur edhe 10 lloje të barishtave të cilat përdoren dhe kanë efekt në masë të madhe tek qytetarët .

Lajmin për risi të reja e ka bërë vet pronari ku thotë :

Përveq produkteve të bishtajoreve ,
ne si dyqan ju kemi sjellur edhe barishta efikase natyrale të cilat kanë dhënë rezultat në masë të madhe për shëndetin e njeriut .

Ne si dyqan do të ju prezantojmë çdo ditë nga një lloj të barishtave për efektin dhe rolin e tyre në përgjithësi .

Ju mirëpresim !

SHARE