Reshjet e breshërit dëmtojnë grurin në Grapc

Mbrëmë në fshatin Grapc tē Klinës ka pasur reshje të mëdha të shiutdhe breshërit

Si pasojë, banorët thonë se ua kanë dëmtuar kulturat bujqësore.

Një bujk për Klina.info është shprehur se i është dëmtuar gruri, derisa ai bën apel te kryetari i Klinēs dhe Drejtori i Bujqēsisë që t’iu dalë në ndihmë.