Merr flakë taxi në qendër të Pejës

Në qendër të qytetit të Pejës zjarri ka kapluar një makinë taxi. Shkaqet ende nuk dihen, por në vendin e ngjarjës janë policia dhe zjarrëfiksat të cilët po e shuajnë zjarrin. Për rastin në fjalë nuk ka të lënduar përpos dëmëve matariale.