QKMF në Klinë po bëhet edhe me një aparat të oksigjenit

Ministria e shëndetësisë DHURON një aparat të oksigjenit për QKMF e Klinës

Ministria e shëndetësisë ka sjellur në QKMF “Nënë Tereza ” një aparat të oksigjenit për trajtimin e pacienteve më COVID 19,sipas kërkesës së Drejtorisë për shëndetësi .
Drejtoria e shëndetësisë ka derguar edhe një KËRKESË në ministrine e shëndetësisë për sigurimin e një autoambulance për nevoja të QKMF-së.
Drejtori Sejdiu tha për Klina. info që gjatë muajt shtator,QKMF-ja do të furnizohet edhe me paisje të tjera të Oksigjenit dhe paisje moderrne si Ultraze ,Rentgen të ri dhe shumë paisje për emergjencë si investim kapital nga Komuna ./Klina.info/