Pritje madhështore në Përqevë, në mbështetje të Vetëvendosjes!

Mbrëmë ishim në Përqevë. Në fshatin e bartëses sonë të listës, Valmira Krasniqi, si dhe kandidatit tjetër për asamble, Afrim Krasniqi. Aty, prezantoi edhe kandidati jonë për kryetar të Komunës, Prof. Dr. Lulzim Dragidella.

Përqeva ka qenë gjithnjë në ballë të proceseve që i kanë paraprijë ndryshimeve, këtë e kanë vërtetuar edhe në luftën e fundit. Përqeva edhe kësaj radhe do të radhitet në anën e mirë të ndryshimit.

Fytyrat e tyre të etura për përmirësimin e gjendjes janë shpresëdhënëse për ne se 17 tetori do të jetë ditë feste për Klinën!

#ProfDrLulzimDragidella
#ValmiraKrasniqi1
#AfrimKrasniqi25

#BashkëQeverisim
#MePërqevën #PërKlinën ?