19 vjeçari që vdiq dje në vendin e punës ishte djalë hastreti, varroset sot

Një 19 vjeçar në Prizren ka vdekur dje rreth orës 14:40 në rrugën “Ekrem Rexha”.

Viktima dyshohet se ka rënë nga një lartësi gjatë punimeve në një objekt banesor.

Emri i viktimës është Klodjan Zogaj nga Lladroci i Malishevës dhe ishte djalë hastreti.

Varrimi i të ndjerit bëhet sot.

NJOFTIM :
Njoftojme miqë e dashamirë, se sot me datë 27.05.2023 në ora 17:00 bëhet vorrimi i më të’dashurit tonë “Klodian Driton Zogaj” në varrezat e lagjes balajve në fshatin Lladroc!
????