Poliklinikës MedicAL iu bashkohët edhe Dr Endrit Krasniqi- Doktor i Mjekësisë.

Poliklinikës MedicAL iu bashkohët edhe
Dr Endrit Krasniqi- Doktor i Mjekësisë.

Dr Endriti punon çdo ditë nga ora 07:00 në Mengjes, për të gjitha shërbimet shëndetësore:
– Vizita Mjekësore
– Qepje dhe pastrim plage
– Vendosje të katetereve urinar
– Konsulta të analizave Laboratorike
Orari i punës:
07:00- 14:00

SHARE