Po pastrohet lumi “Klina”

Komuna ka nisur pastrimin e lumit “Klina”, i cili ishte i stërmbushur me barishte të ndryshme. Në foto shihen mjetet dhe puna që po kryhet në lumë./Klina.info/

SHARE