Pizza fresh organizon koktej për hapjen e lokalit të ri

Pizzeria” Pizza fresh” ka 10 vite që është e njohur për gjithë qytetin dhe kjo për shkak të shijës së ushqimeve që ka, e posaqërisht pizzave.
Ajo sot ka organizuar një koktej për ndrrimin e lokacionit të saj.
Tanimë ajo gjendet prapa komunës, me një hapsirë shumë më të madhe, e pershtatshme edhe për ahengje të ndryshme familjare.
Nga sot stafi i Pizza Fresh ju mirëpret në këtë lokacion të ri./Klinainfo

SHARE