Mbi 2 mijë tiketa për kundërvajtje në 24-orëshin e fundit

Policia e Kosovës ka njoftuar se në 24-orëshin e fundit janë shqiptuar 2019 tiketa për kundërvajtje.

Ndërsa, janë raportuar edhe 28 aksidente trafiku më dëme materiale dhe 8 aksidente më të lënduar.

Po ashtu, policia ka arrestuar 8 persona si dhe 7 janë dërguar në mbajtje,