Perfundoj festa e Kf Dukagjini.

Ekipi i futbollit nga Klina, Dukagjini pas 16 viteve rikthehet ne superligë.Kjo skuader sot ka mposhtur Kf Drenasi me rezultat 3:0. Sonte i gjithe qyteti ka dalur per te festuar fitoren e madhe dhe rikthimin ne superligë !Klina.info