Peje: Babai kërkon ndihmën e policisë për gjetjen e vajzës së tij 12-vjeçare

Një 12- vjeçare është raportuar e zhdukur në Pejë

Sipas babait, vajza ishte nisur për në shkollë dhe nuk është kthyer më.

Rr. “Nënë Tereza”, Pejë 22.04.2024 – 07:45. Ankuesi mashkull kosovar, ka njoftuar policinë se vajza e tij 12- vjeçare ka dalë nga shtëpia për të shkuar në shkollë dhe nuk është kthyer. Rasti në hetime”, thuhet në njoftimin e policisë.