OLV e UÇK-së në Klinë dhe Malishevë ngushlluan familjen Morina në Gllarevë

Pas një sëmundjeje të rëndë ndrroi jetë veterani i UÇK-së dhe njëherit edhe pjesëtari i Policis së Kosovës, Elmi Morina, nga Gllareva e Klinës. Sot dega e OLV-së së UÇK-së në Klinë dhe Malishevë qëndruan për ngushllime në familjen Morina në Gllarevë të Klinës/Klina info/