Kaplohen mga flaka mbeturinat në qendër të Klinës. Rrezikohen vetura e ndërtesa

Pas moskujdesit që po hudhin mbeturina nga njerëz të ndryshëm, kontejnerët mbushen e stërmbushen. Atyre sot u është vu flaka ku rrezikuan vetura, ndërtesa e mjete të tjera. Aty për fat të mirë kanë dalë zjarrëfikësit me kohë dhe e ndalën zjarrin./Klina info/

SHARE