Vaksinimi anti-Covid në Klinë vazhdon të martën

Drejtoria e QKMF-së në Klinë përmes një postimi në faqe zyrtare në FB ka bërë të ditur se vaksinimi anti-Covid vazhdon dhe ditën e martë.

Ky është njoftimi i plotë:

Njoftohën të gjithe qytetaret e Komunës se Klinës mbi moshën 65 vjet ,se Vaksinimi vazhdon ditën e martë prej orës 8.00-14.00.

Ekipet e vaksinimit neser shkojnë nè prishtinë për furnizim me vaksina shtese dhe kartela pêr qytetaret qe vaksinohen.

SHARE