Njoftim nga QKMF -ja në Klinë

Ftojmë të gjithë qytetaret e Klinës qe nga dita e Hënë vetem ata qe jane raste urgjente do marrin sherbime shendetesore.
Janë formuar ekipe emergjente qe do te punojnë ne 2 nderrime : Ekipi i 1 7.00-14.00 dhe Ekipi i 2 14.00-21.00.
Poashtu edhe kujdestaria e nates prej ores: 21.00-7.00.
Ju lutem qe te mos krijohet asnje panike por edhe te shtohet kujdesi dhe higjenia e duarve dhe te gjitha masat tjera mbrojtese shtese.
QKMF ” Nënë Tereza ” Klinë në sherbim 24 orë për te gjitha rastet urgjentë për të gjithë qytetarët e Klinës.

SHARE