Njoftim nga Imami Hetem Desku

N J O F T I M!

Xhamia e Klinës

بِسْمِ اللَّـهِ الرَّحْمَـٰنِ الرَّحِيمِ

Me emrin e Allahut të gjithëmëshirshmit mëshirëplotit,

Ju njoftojmë se, për shkak të gjendjes me Korona Virus, me vendim të Bashkësisë Islame të Republikës së Kosovës,
Ju Informoi se nuk do të falet Namazi i Fiter Bajramit në asnjë Xhami të Kosovës
E lusim Allahun të na pranoi Agjerimin dhe Ibadetet tona
Zoti na ndihmoftë ta kalojmë këtë sprovë!

#ImamiHetemDesku

SHARE