Njoftim nga OVL të UÇK-së në Klinë

Të nderuara familje të
deshmorëve, invalidë
dhe veteranë të UÇK-së,
ju njoftojmë se për
arsye të procedurave
të nderimit nga
ana e komunës, nuk
do të shpërndahen
pakot ushqimore dhe
higjienike për festën e Fitër Bajramit.
Ndihmat do të
shpërndahen pas
festes. Urime festa e
Bajramit të gjithë besimtarëve muslimanë
nga OVL

SHARE