Vëllai i dëshmorit “Ne e çliruam Kosovën nga SERBIA, tash çlirojmë Kosovën nga HAJNIA”

Mehmet Ukaj, vëllai i dëshmorit Halil Ukaj, i cili ra dëshmor në luftën e fundit, vjen nga Caraviku i Klinës. Ai jeton dhe vepron në Gjermani. Sot ai bëri një aktivitet në Klinë, ku mori një dron dhe vendosi një flamur me foto të Albin Kurtit, Isë Boletinit dhe Ismail Qemalit. Ai e fluturoi dronin përreth qendrës së qytetit të Klinës dhe dha një mesazh përmes Klina info:
– Qytetarë! Ta çlirojmë Kosovën nga korrupsioni e ta përkrahim Albin Kurtin sa më shumë. Ai u shpreh i sigurt se vetëm me fitoren e Albin Kurtit, Kosova do të ecën përpara./Klina.info/