Përfundon takimi ndërmjet Kurtit e ambasadorëve të QUINT-it

Ka përfunduar takimi mes ambasadorëve të shteteve të QUINT-it, dhe kryeminsitrit të Kosovës, Albin Kurti.

Takimi është mbajtur në ndërtesën e Qeverisë, por se nuk ka pasur pronocim për media.