Klinë: Punime në rrjet, KEDS njofton ku do të ketë ndërprerje të rrymës nesër

Kompania për Distribuimin e Energjisë Elektrike në Kosovë (KEDS) njofton se nesër do të kryhen punime të domosdoshme për siguri të sistemit energjetik.

1.Nga TS 10kV Klina do të ndërprehet:

Dalja 10kV Klina 3 (kodi: 52000101) prej orës 11:00 deri në ora 14:00Vendet:

Lagjja Somoni, Rr . Jusuf Gërvalla, Sheshi Nëna Tëreze, Sheshi Faruk Elezi, rr. Drini i Bardhë, Qendra e regjistrimit civil, rr. Abedin Rexha. rr. Elena Gjika, Motel Nora, rr.e Gjimnazit, Spitali Nëna Tëreze, Shkollat e mesme “Luigj Gurakuqi” dhe “Fehmi Agani”, Lagjja Perlina dhe Lagjja Haxhaj.

Arsyeja: Ndërprerje emergjente, Ndërrimi i ndërprerësit të fuqisë.2.

Nga TS 110/10kV Klina do të ndërprehet:

Dalja 10kV Klina 1 (kodi: 52000005) prej orës 14:00 deri në ora 17:00

Vendet: rrugët: Dëshmorët e Kombit (një pjesë), Faruk Elezi (një pjesë), Haxhi Zeka (një pjesë), një pjesë e Klinës, Klinavc (një pjesë), Lidhja e Prizrenit (një pjesë), Maluzhgarë, Mbi Stacion, Qendra Zejtare (një pjesë) dhe një pjesë e rrugës Tirana.Arsyeja: Ndërprerje emergjente, Ndërrimi i ndërprerësit të fuqisë

3.Nga TS 10kV Klina do të ndërprehet:

Dalja 10kV Klina

3 (kodi: 52000101) prej orës 14:00 deri në ora 17:00Vendet: Lagjja Somoni, rr. Jusuf Gërvalla, Sheshi Nëna Tëreze, Sheshi Faruk Elezi, rr. Drini i Bardhë, Qendra e regjistrimit civil, rr. Abedin Rexha. rr. Elena Gjika, Motel Nora, rr.e Gjimnazit, Spitali Nëna Tëreze, Shkollat e mesme “Luigj Gurakuqi” dhe “Fehmi Agani”, Lagjja Perlina dhe Lagjja Haxhaj.Arsyeja: Ndërprerje emergjente, ndërrimi i ndërprerësit të fuqisë.

4.Nga TS 10kV Klina do të ndërprehet:

Dalja 10kV Volljaku (kodi: 52000102) prej orës 14:00 deri në ora 17:00Vendet: Guri i Zi, Mirusha, Sepereacion Boksit, Lagjja Nora dhe Lagjja Foniqi.

Arsyeja: Ndërprerje emergjente, Ndërrimi i ndërprerësit të fuqisë.

5.Nga TS 10kV Klina do të ndërprehet:Dalja 10kV Mahalla (kodi: 52000103) prej orës 14:00 deri në ora 17:00Vendet: TS Mahalla, Pompa e Ujit, Kisha Katolike dhe Grabanicët.Arsyeja: Ndërprerje emergjente, ndërrimi i ndërprerësit të fuqisë.Punime në projekte investive1.NS