Njoftim nga Drejtoria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural ne Klinë

Njoftim nga Drejtoria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural

Drejtoria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, njofton fermerët- bletarë se me datë 23.05. 2019 mban këshillime me temën : Shumimi (ndarja) e bletëve.
Këshillimi mbahet në sallën e Kuvendit Komunal Klinë, duke filluar nga ora 13:00
Ftojmë të gjithë fermerët bletar të jenë pjesë e këtij takimi këshillues.