Njësia Speciale niset drejt Mitrovicës, në gjendje gatishmërie për nesër

Forca të shtuara të Njësisë Speciale të Kosovës janë nisur në drejtim të Mitrovicës.

Policia do të jetë e gatshme për ditën e nesërme kur Serbia mban referendumin kushtetues, të cilin Kosova nuk e lejon që të mbahet në territorin e saj.

Siç raportohet, Njësia Speciale do të jetë e pranishme dhe në gjendje gatishmërie në të gjitha komunat me shumicë serbe në Kosovë

Kuvendi i Kosovës me 76 vota për, asnjë kundër dhe një abstenim ka miratuar rezolutën kundër mbajtjes së referendumit të Serbisë edhe në territorin e Kosovës.

SHARE