” Një dhurat për ty”

Muaji i shenjtë Ramazan po vjen si dhuratë nga Zoti, dhuratë në të cilën ka mbështjell Zoti falje, mundësi pajtimi dhe mundësi për një rilidhje me Zotin, me familjen dhe me miqtë !

“Rinia e Mbarë” në kordinim me Kryeimamin e Bashkësisë Islame në Klinë, kanë përgatitur dhurata dhe po shpërndajnë në qendër të qytetit tonë të bukur !
Në dhuratë përfshihet pak shije ,pak dituri dhe shumë dashuri !

Gëzuar e pritshi dhe e përcjellshi këtë muaj të veçantë, gjithë besimtarët musliman .

Kështu uruan organizatorët , urim të cilit i bashkangjitemi të gjithë ne