Nga sot fillon aplikimi për subvencionim të librave, ky është Linku për aplikim

Prindërit nga sot mund të aplikojnë për subvencionim të teksteve shkollore. Këtë e ka bërë të ditur ministria e Arsimit Arbërie Nagavci.

Nagavci ka pohuar se nga fillimi i javës së ardhshme, mjetet do të dalin në në xhirollogaritë e prindërve.

Ministria e Arsimit të enjten ka njoftuar se do të ndajë 80 euro për nxënësit nga klasa 1 deri në klasën e 5 për blerjen e teksteve dhe materialeve mësimore.

Andaj të gjithë prindërit që kanë fëmijët në shkollë nga klasa e parë deri në të nëntën, mund të aplikojnë nga sot për subvencionimin e teksteve shkollore.

Në platformën e-Kosova është publikuar linku në të cilin prindërit mund të aplikojnë për subvencionim të teksteve shkollore për fëmijët nga klasa 1-5.

Aplikimi bëhet në Linkun e mëposhtëm:

Aplikimi bëhet në Linkun e mëposhtëm:

https://ekosova.rks-gov.net/Service/5?fbclid=IwAR26S_DA8iIrFKkFF05Z2TwESVWVGIa1BkvnAHPSLqgaczaNmS-evJVOItk&mibextid=Zxz2cZ