Neurologu nga Klina Dr Argjend Shala, behet Doktor Shkence i Mjekësisë nga Universiteti i Prishtinës

Dr Argjend Shala mbron me sukses Disertacionin e Doktoratës dhe merr titullin Doktor Shkence.

Jemi shumë të lumtur dhe krenarë që Neurologu nga Klina Dr. Argjend Shala bëhet Doktor Shkence nga Universiteti i Prishtinës, duke u vlerësuar për punën hulumtuese dhe shkencore që është një kontribut i çmuar për shkencën e Mjekësisë.
Dr. Argjendi është pjesë e Poliklinikës MedicAL që tri vite, punon i përkushtuar dhe me shumë profesionalizëm me pacientët.
Urime, Dr Sc Argjend Shala