Ne Perqeve, nxenesit kthehen ne shtepi, shkolla nuk ka dru

Sot ne gjithe Kosoven ka nisur procesi mesimor, por jo dhe ne fshatin Perqeve,Shkruan Klina info

Nxenesit jane kthyer mrapsht per ne shtepi, me kerkese te drejtorise.

Pas një javë pushim, nxënësit e shkollës fillore në fshatin Përqevë as sot nuk kan mbajtur mësim!
Kjo shkollë nuk është furnizuar me dru për nxemje dhe për këtë arsyje nuk është mbajtur mësimi i rregullt./Klina.info/

SHARE