Shkurtohen pritjet në pikat kufitare

Pritjet në pikat kufitare të Kosovës, në Dheu i Bardhë dhe Merdare, sot janë më të shkurtra se ditëve të tjera.

Qytetarët për të kaluar në këto pika kufitare duhet të presin një deri në një orë e gjysmë.

Ndërkaq në kufirin e Serbisë me Kroacinë dhe Hungarinë pritjet janë më të gjata.