Ndërron jetë në moshë të re Shirine Krasniqi-Bashota

Ndërron jetë në moshë të re Shirine Krasniqi-Bashota

Ka ndërruar jetë në moshë të re Shirine Krasniqi-Bashota. Vdekja e saj në moshë të re ka tronditur Komunën e Malishevës por edhe më gjerë.

Lajmi për vdekjen e Shirine Krasniqi-Bashota tronditi edhe të gjithë stafin e QKMF “Shpëtim Robaj” në Malishevë ku ajo punonte.

Ngushëllime familjeve Krasniqi dhe Bashota dhe të gjithë atyre që e njohën të ndjerën.