Putin thotë se Rusia është e gatshme të diskutojë ndërtimin e besimit me ShBA dhe NATO-n

Presidenti rus Vladimir Putin, ka thënë se Rusia është e gatshme për të diskutuar masat e ndërtimit të besimit me ShBA-në dhe NATO-n.

Kjo deklaratë e tij vie pas uljes së tensioneve që pasuan tash e sa kohë për shkak të situatës së krijuar me Ukrainën.

SHARE