Binak Gashit dy pllaka në fshatin Gremnik me 18 qershor

Për nder të 20 vjetorit të çlirimit të Klinës, në organizimin e Krytarit të Nëndeges OVL, Kolonel, Binak Gashit, dhe selisë qendrore, patronatit e aktivitetet të krytarit të Komunës Prof.Dr. Zenun Elezaj, zbulohën dy pllaka në fshatin Gremnik: shtëpia Shtab dhe shtëpia Kazermë. Ju ftojmë që sa ma masovikisht të merrni pjesë.
Zbulimi bëhet në ora: 13 e 30 .

Mè respekt , Kryetari i Nëndegës, OVL ,Kolonel, Binak Gashi.